Antikmässa olympiahallen helsingborg


antikmässa olympiahallen helsingborg

tiders skolböcker och utrustning och emellanåt erbjuder muséet även tillfälliga utställningar. Medicinhistoriska muséet i, helsingborg. Här rekommenderas det att man som besökare har gott om tid då muséet är fullt med saker att titta på och leka med. Din epostadress: Loppisen lades. Under sommarhalvåret håller muséet öppet dagligen och under vinterhalvåret är det stängt under helger. På kulturhuset händer det alltid något, nya utställningar eller olika evenemang. Muséet har även flera olika utställningar, i sommar är det en temautställning kring Helsingborgs Dagblads 150-åriga historia som finns att beskåda. Här finns även restaurang och bistro där du kan få dig en god bit mat. Gratis kaffe på biljetten!antikmässa olympiahallen helsingborg

På plats finns närmare 120 utställare med allt man kan önska sig av möbler, mattor, konst, skulptur, design, silver, smycken, glas och porslin. Olympiahallen erbjuder dig som privatperson eller organisation ett digitalt Friskvårdspaket med möjlighet till racket- och friskvårdsaktiviteter som tennis, badminton, pingis, gym och yoga.

Barnmorskemottagning helsingborg söder, Gamla nattklubbar i helsingborg, Thai helsingborg söder,

Ändra och lägg till information Ändra loppis Ändra tider och datum Ändra kartan Ny bild Ta bort loppis Glömt lösenordet. Felaktigt användarnamn eller lösenord, helsingborg Antik Samlarmässa i Olympiahallen 25-29 Juli. Här finns något för alla målgrupper. För att ta del av konsert eller liknande kan det krävas att du anmäler dig till evenemanget och köper biljett i tid. Här har vi samlat information om flera av de bästa kulturella aktiviteterna i och omkring.

Antikmässa olympiahallen helsingborg
antikmässa olympiahallen helsingborg


Sitemap