Skärgårdstur stockholm


skärgårdstur stockholm

Göteborg som vill sprida sina event till alla våra läsare. Vacker natur, fascinerande växter och djur, härliga bad, spännande historia, bra restauranger och många möjligheter till övernattning. Se aktuella Göteborgs-erbjudanden från Reseguiden » Eventyachtcharter I Love Göteborg samarbetar med Event Yacht Charter som erbjuder dig en fartfylld upplevelse med RIB-båt ut i Göteborgs Skärgård.

Hem SeaSafari - rib, charter och eventskärgårdstur stockholm

Tomi elektronik stockholm
Eid bönen tid stockholm
Färga och permanenta ögonfransar stockholm
Billiga Hostel stockholm centralt

Vi tar gärna emot tips, förslag, korrigeringar etc. Det byggs och grävs i hela staden. Så var det dags att kliva på båten igen efter några fantastiskt härliga timmar på Grinda. Stockholm, sundsvall 350 kr från 350 kr (pris/person stockholm, Sundsvall 40 km 1699 kr, stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Sundsvall 20 km 995 kr 12 km 589 kr från 589 kr (pris/person). I Love Göteborg samarbetar med olika Partners/Leverantörer med diverse aktiviteter i Göteborg. Genomför ditt köp, jag har fått en gåva via Gondo, hur gör jag nu? Vid juletid vaknar vi göteborgare upp lite ur dvalan och besöker gärna. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ha 24tim support. Köp ett kort ifall du tänker besöka flera sevärdheter i Göteborg. Ni får såklart även kontakta oss - men beakta att det kan ta flera dagar innan vi svarar. Vi hjälper till så långt det är möjligt men i slutändan är det alltid arrangörens ansvar. Gör gärna ett besök via båt till öarna i norr och södra skärgården.

Tilltugg, mat och dryck f rgyller alltid tillvaron och r en mycket uppskattad guldkant p RIB-turen. Vi avsatte en str lande l rdag i juli f r en sk rg rdstur. Men var skulle vi ka?


Sitemap