Restaurang malmö köttbullar


restaurang malmö köttbullar

häftig ägare och verkligen personligt. Tonfisktartaren var ej ätbar, resten gick att äta men inget jag kommer äta igen. Gulbeta, pumpakärnor, ricotta, lime, tisdag hyra trubadur stockholm 20/11, fläskesteg, rödkål, sky, äpplemos, risolépotatis.

Interaktionsdesign malmö universitet
Stockholm turism restaurang

Helt klart nöjd med besök och helhet och väldigt trevlig kypare. Skrev den här recensionen innan de gjorde större utrymme för restauranggäster). Gick fram till personal och sa att jag bokat, blev visad bordet. Omdöme i genomsnitt 2 /10 Service 2 Miljö, atmosfär 2 Det var en man som tog fram beställningen sedan hämtade han tallrikar til oss och han lämnade dom så hård att vi tänkte att dom ska gå sönder. Till det väljer du en av våra såser: romsås, gravlaxsås eller dillmajonäs. FLÄskonsdag: Stekt fläsk, välj mellan raggmunkar eller kokt potatis och löksås, lingon. Vi fick vänta 35 minuter på att få beställa något att dricka och det var efter vi gått och letat upp servitörerna två gånger. Endast minus då de glömde delar av vår beställning. Omdöme i genomsnitt 7,5 /10, service. Hanös Delikatessfat, rökt kalkon, rostbiff, bayonneskinka. Potatisgratäng, sallad, smör brö. Helt med på att det var full uteservering och mycket att göra men att missa dryck är inte bra.

Hade uppskattat lite kryddor på bordet. 99:- (med pestobakad fläskfilé 119:-). Bad om vinlistan och sen dröjde det minst 15 min innan vi fick beställa vin och då var nästan all mat uppäten. Maten kom jätte snabb men kvalitén och smaken var inte lika bra som det var innan. El ambiente en el restaurant es super agradable! Tog lite tid till notan var rätt dock. Kycklingspett med balsamico, charlottenlök, potatissallad med dressing, Serranoskinka, salami med oliv o cocktailtomater och hemlagad paj, focacciabröd.


Sitemap