Kellys bar göteborg öppettider


kellys bar göteborg öppettider

öppnat i Götas gamla lokaler. För dig som är ny i Göteborg är ett besök ett måste, och lika populärt en regnig månadskort buss örebro län tisdagskväll som en lönehelg från helvetet. Glenns Sportbar / Öppettider Må-ons 16-sent Tors-fre 16-01 Lö 13-01 Sö 13-sent / Stölindex: 52 kr (50 cl). Mexikanska smårätter finns på menyn, och det är ofta dj-spelningar. Stölindex: 35 kr Detta skall ses som en guide i förändring då nya ställen ständigt tillkommer.

Pizzan var en flottig sörja, det stank öl i hela lokalen, kändes sunkigt, slitet och alldeles för student-hipster för min smak. Detta är Andra Långgatans absolut största ställe, med avskalad inredning, långbord och en blandad publik. Personalen är alltid trevlig och rask, och är frikostiga med provglas för dig som vill pejla in kranutbudet.

Kellys bar göteborg öppettider
kellys bar göteborg öppettider

Aktiviteter barn stockholm höstlov
Tors hammare göteborg
Göteborg second hand butiker
Grand bar Malmö

Dölj förslag, majorna Bowling, vår hall har funnits sedan 1963 och här kan du utmana dina vänner, kollegor eller din familj i bowli. Telefonnummer, online, postadress, box Göteborg, tack! Bolaget ska bedriva restaurang-, bar-, serverings- och spelverksamhet. Musiken består av allt från gubbrock till punk och psych. Trivs rätt bra här.

Givetvis finns det ställen och detaljer jag kan ha missat, fyll gärna kommentarsfältet med allehanda tips. Kom hit för en billig pizza, hade inte speciellt höga förväntningar men blev sänkt ändå! Vägg i vägg finns även Queens Head där priserna går upp, vilket förklaras av att det är pints. Trevlig och chosefri personal och snabba diskplockare som även tar upp beställningar vid borden ingen garanti på gatan nämligen. Vilket betyder hiskelig konst på väggarna och gamla bar-attiraljer i taket. Maten är klassisk pubmat, stämningen familjär och lite grabbig men dit tjejkompisar som uppskattar grabbar gärna kommer.

Balettakademien göteborg föreställning
Bibliotek västerås barn
Färja göteborg skagen


Sitemap