Linköping bowling strandgatan


linköping bowling strandgatan

E-post: Öppettider: Mån-fred 8-17, lördag - Stängt, söndag - Stängt, press. Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. Som restaurang helt ok, god mat och så, men inget som egentligen är speciellt eller sticker ut och inget som känns sådär minnesvärt. Men i samband med en bowlingkväll med gänget så funkar det alldeles utmärkt. Ensam, jobb, vänner, tid på året, marsmaj. Skriv ett omdöme, omdömen (26 medlemsbetyg, utmärkt. Omdömet skrevs, google-översättning, fråga Tobbelkp om Strandgatan Två.linköping bowling strandgatan

Vi har 14 bowlingbanor från världsledande Brunswick. Banorna är utrustade med individuella.

Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare. Här hittar du något att göra, nära dig! Fråga Dave R om Strandgatan Två. Föregående Nästa Listan uppdateras. Linköpings Turistinformation, besöksadress: Konsistoriegatan 7, telefon : 46 (0). Något att göra, nära dig! Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap innovation, Kultur hälsa, Nöje samt Idrott. Omdömet skrevs, bowling och mat, först och främst bowlingställe och bar, och som det passar Strandgatan Två mycket bra. Våra anläggningar, inom Visit Linköping Co har vi två egna arenor Linköping Konsert Kongress och Saab Arena. Välkommen till vårt, pressrum, här hittar ni våra pressmeddelanden, pressbilder, filmer, nyhetsarkiv. Språk, alla språk, svenska (22 engelska (3 portugisiska (1) 21 25 av 26 omdömen, omdömet skrevs Godkänt, godkänt i service och kvalité för att vara sverige, som vanligt tråkig meny med hamburgare och ceasarsallad mm, men maten var bra och personalen var servicevillig så att vi fick mat.

Fråga Oskno255 om Strandgatan Två. Visit Linköping Co, välkommen till Linköpings besöksnäringsbolag. Våra aktivitetstips sträcker sig över hela Sverige och det är lätt att hitta en aktivitet för dig och dina vänner. Mer om oss, kontakta oss, integritetspolicy. Vi är Sveriges roligaste aktivitetsportal.


Sitemap