Biljetter till littfest umeå


biljetter till littfest umeå

ut samma dag så måste ni komma under Biljettcentrums öppettider. Dessa biljetter fordras även för inträde till de respektive kvällarnas arrangemang som i övrigt har åldersgräns. Observera att biljetterna endast är giltiga mot uppvisande av Bostadenkort eddan lund boende och giltigt studentkort i entrén! Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Vi har även ett ett antal biljetter till dig som studerar och bor hos oss. . Först till kvarn gäller. Samtal med litteraturen i fokus. Med sin sedvanliga stilistiska elegans, lågmälda humor och precisa iakttagelseförmåga skildrar Ford sina föräldrars liv.

Stockholm Sverige till Wien flyg
Stockholm till prag buss

Ett ömt och drabbande porträtt av en amerikansk familj i mitten av 1900-talet. Arrangeras av Föreningen Littfest och Umeå Stadsbibliotek med stöd av VisitUmeå. Nästa författarbesök: 9 november, Väven, den 9 november har Umeå internationella författarscen den stora äran att välkomna Mississippiförfattaren Richard Ford till våra nordliga breddgrader. Syftet är att öka kännedomen och närheten till grannländernas litteratur, genom att lyfta fram författare som nominerats till Nordiska rådets litteraturpris. Fotograf: Henke Olofsson, observera, det går inte att köpa biljetter i Littffestkassan under festivalen utan ni hänvisas då till Biljettcentrum vars öppettider är 10-18 fredag och 10-14 lördag.

Tack vare ett sponsringssamarbete kan vi nu erbjuda dig som bor hos oss möjligheten att gå på den superpopulära litteraturfestivalen Littfest. Har jämförts med både John Updike och William Faulkner, han har vunnit flera internationella priser och nämns ofta som en kandidat till Nobelpriset för litteratur. De kommer in gratis.


Sitemap