Tömning av dödsbo helsingborg


tömning av dödsbo helsingborg

vid dödsfall. Det lilla städföretaget med de stora resurserna! Observera att dödsbostädning oftast inte ger rätt till Rutavdrag. Självklart har vi kvalitetsgaranti, skulle inte skulle vara nöjd med städningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar eventuella har tusentals nöjda kunder genom åren och tveka inte att kontakta oss. Tömning och städning av dödsbo. Kontakta oss så kommer vi fram till en lösning som passar dig. Dels har ni själva kunskapen om vilken produkt som passar bäst på olika ytor samt att det efter städningen doftar rent på det sätt som ni vill att det ska dofta. Första dagen av uppdraget sorterar vi säljbara och icke säljbara saker. Så mycket som möjligt återbrukas. Avtorkning av lister och dörrar, badrum och toa, rengöring av badkar/dusch/toalett/handfat och stänkytor kakel. Avtorkning av bord och stolar.

Läs mer novembervädret Helsingborg: Så brukar det vara. Vårt mål är att det skall vara så enkelt som möjligt för dig när du anlitar oss. Vi ombesörjer alla tjänster inom dödsbo branschen såsom värdering och uppköp av bohag och antikviteter, ömtåliga transporter, flyttstädning, bortforsling av grovsopor, sanering (lukt och röksanering styling inför en visning, hantverk och renoveringstjänster med våra egna personal och vårt nätverk som består av noga utvalda leverantörer. Hembesöket tar 30-60 minuter. Ring oss redan idag. Tömning och städning av dödsbo, pris enligt överenskommelse, när det oundvikliga skett och någon gått bort är det ofta tufft att ta tag i praktiska saker som att ta reda på dödsboet. Alla produkter som vi använder är svanenmärkta. Avtorkning av fast belysning.

Tömning av dödsbo helsingborg
tömning av dödsbo helsingborg

Skulle ni ha glömt att sylveniusgatan 1 uppsala köpa hem till exempel skurmedel så har vi förstås med produkter ut i fall. Vill du ha en helhetslösning och sälja dödsbo eller vill du hellre sälja enstaka föremål från dödsboet? Skulle ni/nya hyresgästen, köparen, fastighetsägaren, inte vara nöjd med städningen så kommer vi tillbaka snarast och åtgärdar eventuella brister. Vi är din hjälpande hand när det kommer till dödsbo i Stockholm. Den första städningen får du till halva priset och är ej bindande. Att dra in intäkter genom att sälja någon annans egendom och att ta ut provisioner från både köpare och säljare. En städning av ett dödsbo liknar en vanlig flyttstädning men där fokus ligger på lyhördhet och flexibilitet. Dödsbon säljes av Stockholms bästa dödsbo uppköpare.


Sitemap