Malmö stadsbibliotek e-böcker


malmö stadsbibliotek e-böcker

Läst 14 Februari 2011. Ljusets Kalender med den ljussatta dammen i förgrunden. Det enskilda IP-numret är ointressant för oss och vi avidentifierar all information i så stor utsträckning som möjligt. Den information vi har i våra systemloggar sparas endast i syfte att webbplatsen ska fungera bra. Cylindern förbinder byggnaderna, och innehåller entrén, receptionen och kaféet.malmö stadsbibliotek e-böcker

För mer exakt träff, använd citattecken runt din sökning. Öppna / Stäng Meny. Du väljer bland cirka 33 000 titlar och kan låna bekvämt hemifrån. På kan du bland annat söka och reservera böcker, låna om böcker, hitta biblioteken och se öppettider. Topplista e -böcker för tonåringar.

En bibliotekarie framför gamla entrén till Slottsgatan 1988. En webbkaka är en liten textfil med information som lagras på besökarens dator för att förbättra webbplatsen för dig som besökare. Malmö först i landet med att låna ut tv-spel. Personuppgifter på, ett IP-nummer är din unika adress på internet. IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats. Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. Om du fyller i formulär på sparas den information du valt att uppge i våra systemloggar, för att säkerställa att informationen når fram. Fosiesanstalten i Malmö kallat "Godnattsagor inifrån".


Sitemap