Erotisk massage göteborg


erotisk massage göteborg

är till stor del beroende av dig, men ingen lämnar en session oberörd. Är alltid bra att börja med den eftersom Tantric Touch är lite mer avancerad. Kön, ålder, läggning eller erfarenhet är inte det viktiga - mina sessioner passar alla. Tantramassage, hur går det till? 1,5 timma - 1600:- 2 timmar - 2000:-, tantric Touch. En skön, avkopplande och spännande stund som kommer att överträffa dina/era förväntningar.

erotisk massage göteborgerotisk massage göteborg

En massage dr inga av dina kroppsdelar r bannlysta - inte ens de som brukar betecknas som heliga. Verksamheten, som bedrivs.

Albatross golfbana göteborg, Tvinky Göteborg, Göteborg sightseeing karta, Peter eriksson göteborgs universitet,

Under november kommer jag vara i Göteborg. Tantramassage är sprunget ur tantra, som är en gammal visdom från Fjärran Östern som lär oss om energierna i kroppen, kärleken och sexualiteten och hur vi kan förena kropp, sinne och själ. Man kombinerar styrkan av den sexuella energin med andningens kraft för att dyka djupare in i sig själv och kanske även göra resor utanför kroppen. Tillbaka i mitten av mars. Senaste nytt: I början av december lämnar jag Sverige igen för att spendera vintern på varmare breddgrader. Jag är en manlig tantramassör som tar emot kvinnor för tantramassage i Stockholm, Göteborg och Malmö. Där finner du inte bara den massagen jag har som grund för mina sessioner utan även en mängd övningar, svar på många frågor om sexualitet och massor av spännande tips för erotiska upplevelser vare sig du har partner eller inte. I väntan på att du får en tid hos mig tycker jag du ska passa på att köpa Barbara Carrellas bok: "Urban Tantra". Urban Tantra Massage är en modern tantrateknik för alla, oavsett kön, läggning, ålder eller erfarenhet. Sker avbokning mindre än 6 timmar innan betalas halva kostnaden för sessionen. Tantramassage hos mig börjar med att vi pratar om din intention med massagen samt eventuella frågor, önskemål och gränser som du har, men också för att du ska känna dig trygg med mig och vad som ska ske. 1,5 timma - 1600:- 2 timmar - 2000:-, de erotiska sessioner jag erbjuder är på minst 1,5 timma.

Erotisk massage göteborg
Naya Therapy - Erotisk Massage
Medusas Massage - sensuell erotisk massage i Gteborg
Naya Therapy - Sessioner


Sitemap