Hyra stuga med jacuzzi stockholm


hyra stuga med jacuzzi stockholm

km Avstånd till vatten/bad.: 3 km Välj ankomstdag i kalendern: Du kan också välja bland tillgängliga perioder. Det finns även en liten vacker damm med porlande vatten på tomten. Vissa hus kan även bokas kortare tider och med andra ankomstdagar. Båtar finns att hyra vid Jetesjön i Markaryd. I området finns tre badplatser, varav en sandstrand på 2 min gångavstånd. Hav: 10 m, lekplats: 100 m, närmaste granne: ingen insyn. I annex på tomten finns även en fin bastu och motionsrum. Badplats: 25 m, bank: 6 km, busshållplats: 1,5. Två separata byggnader, en med sovrum och badrum och en storstuga med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning.

Scandinavian journal of sport science och medicin, Silja line Helsingfors stockholm priser, Veganska pannkakor stockholm,

Njut av semestern på flera sätt. Flera besöksmål i närheten, bl a Stockhults tebod. Beskrivning, fantastiskt insynsfritt enplanshus med över 300 kvm terrass och milsvid panorama sjöutsikt över Mälaren. Trädgården är inhägnad och innergården är helt insynsskyddad. Huset är utrustat med diskmaskin och tvättmaskin samt eldstad och privat uppvärmd utomhusjacuzzi och fullt utrustat utomhuskök, med vatten, grill, stekbord och kokmöjligheter. Huset har ett vackert inglasat orangeri, utomhus jacuzzi med omgivande trädäck, och ligger på en stor härlig trädgårdstomt med inslag av berg och skog. Gångavstånd till golfbanor: Viksbergs Golfklubb (18-hålsbana) och. Teater Hemsöborna i Stavsnäs. På nedervåningen finns vardagsrum som är öppet upp till tacknock, stor öppen spis, sittgrupp och. Det ena sovrummet har dubbelsäng medan det andra har två enkelsängar.

Hyra stuga med jacuzzi stockholm
hyra stuga med jacuzzi stockholm


Sitemap