Helsingborgshem lediga jobb


helsingborgshem lediga jobb

och uppmuntra till engagemang för platsen där man bor. För att fånga de goda idéerna gäller det att vara nyfiken på våra kunder och vår omvärld, lyssna och låta sig inspireras. Läs gärna mer om oss. Helsingborgshem är ett modernt bostadsföretag med 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt. Om oss /Jobba hos oss, det här är vi, vi är ett bostadsföretag med ca 12 000 hyreslägenheter i över 30 bostadsområden. Vi håller vad vi lovar och sätter kunden främst. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel - och över Helsingborg. Det handlar om att se till att det finns bostäder att hyra och att de bostäder som finns motsvarar de behov och förväntningar som både dagens och morgondagens hyresgäster har.

Guldfynd jobb stockholm
Mäklare göteborg jobb

Både idag och imorgon. Hos oss är du med och påverkar. Men det innebär också en prestigelöshet och att vi lär av våra misstag. Läs mer om intressevisning här. Att bry sig om handlar också om att balansera kortsiktig kundnytta med långsiktig hållbarhet. Värdet av våra fastigheter uppgår till ca 12 miljarder och vi omsätter drygt 900 miljoner. Vi ägs av Helsingborgs Stad och var femte Helsingborgare har sitt hem hos oss. Att utveckla är en nyckel i vår verksamhet. Vi sammanfattar vår värdegrund i det vi kallar vårt förhållningssätt: vi vågar, vi utvecklar, vi bryr oss. Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Translate, you can use Google Translate to translate the contents. Vi är 230 medarbetare som genom ett öppet och aktivt förhållningssätt vill möta våra kunders drömmar om livet hemma.

I varje annons står det hur du ska göra för att skicka in din ansökan. Prenumerera på detta sökresultat Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb som matchar Helsingborgshem. Lediga lägenheter i Helsingborg. Helsingborgshem har ca 12 000 lägenheter och är störst i Helsingborg på hyresrätter.


Sitemap