Hercules hår lund priser


hercules hår lund priser

kille som älskar mitt yrke. OM OSS, bilder från salongen, bilder från kunder, din frisörsalong i Lund! Dessvärre jobbar Marit bara 25, pga skadad Rygg. Modi är en driven, energisk och social kille som har flera år i yrket. Prova gärna att boka din tid online bläddra snabbt och smidigt bland alla lediga tider! VÅRA frisÖRER, det är jag som är Diyaddin och ägare av Sandfrisörsalong.

hercules hår lund priser

Mitt mål är att få alla kunder nöjda och att kunden går hem belåten med ett leende på läpparna! Här får du en personlig konsultation och frisyr som passar just dig och din stil. Vi ser alla våra kunder (och deras hår!) som unika, och vårt mål är alltid att skräddarsy en frisyr åt varenda en av dem!

Hitta till vår hårsalong! Våra kompetenta och professionella frisörer har en skarp blick för. Hair Twister, kungsgatan 2 A, lund, 223 50, hair twister - polisen stockholm city öppettider smart och enkel lösning för dig som vill skapa en snygg frisyr på endast 10 sek stråh. Utebliven bokad tid debiteras enligt gällande prislista. Salong Freestyle, Drottensgatan 4, Lund. 3 A 22222 Lund, tel:, visa alla salonger i Lund. Tid och mängd färg avgör priset. Sätt samman varje tänkbar kombination av egenskaper och du inser snart att ditt hår är det enda i Lund, kanske i världen, som ser ut som ditt. Välkommen att boka tid hos mig! Senaste uppdaterade salonger i Lund Är detta din salong?

Vi är ett team glada frisörer i centrala Lund. Vår målsättning är att alla kunder ska lämna salongen med ett leende. Hercules hår; Salongen; Boka;.


Sitemap