Hiv test göteborg


hiv test göteborg

erbjuder drop-in-testning för hiv med snabbt provsvar. Plats: rfsl Borås Sjuhärad, Magasingatan 1, 504 35 Borås. Under sommaren hålls PPD-mottagningen stängd vecka 26-34. Checkpoint håller extra öppet på söndag klockan.0020.00, annars gäller samma tid på tisdagar. Hiv-mottagning, vi utför hiv-provtagning och provtagning för sexuellt överförbara sjukdomar efter tidsbokning.

Här kan du testa dig Hiv-Sverigehiv test göteborg

Oavsett om du har hiv eller inte är det bra att testa sig. Om du har hiv förvärras symptomen av syfilis. Checkpoint, göteborg, pG Väst driver tillsammans med rfsl.

För en del passar det helt enkelt bättre. Nyhetett läkemedel som förebygger, hIV -infektion ska komma till Sverige i höst. Jag har inget statistiskt underlag på hur problematiskt det är men vi får till oss att folk blir ifrågasatta om de inte går till rätt mottagning där de har rätt kunskap kring hiv -testning. Hopp om bättre hiv - test utan nålar, forskare i USA har tagit fram ett nytt. Genom att veta din hivstatus kan du ta hand om din egen och andras hälsa. Mottagningen kontaktar inte sjukvården för att genomföra smittspårning om någon testar positivt, det ansvaret ligger enligt lagen på individen själv. Så hiv -testar du dig faktafinns det en risk för att du har hiv ska du testa dig. Nytt vaccin skyddade mot hiv, forskningett vaccin mot hiv kan vara här.hiv test göteborg

Göteborg en mottagning för män och transpersoner som har sex med män.
Göteborg erbjuder hivtest med snabbsvar, anonymt och gratis.


User Rating
Sitemap