Borås högskola bibliotekarie


borås högskola bibliotekarie

Syftet med fonden är att betala forskarens avgift för publicering i en ren open access-tidskrift. Fler inlägg i Biblioteksbloggen, snabblänkar Öppettider. Under våren 2018 har Lars Tunbjörks Stiftelse genomfört ett pedagogiskt projekt under ledning. I en serie personporträtt presenterar vi här personalen på biblioteket närmare för alla våra läsare och kunder. Har du frågor om informationssökning. Det är även en central förmåga för att du ska kunna bedriva verksamhetsutveckling i ditt kommande yrkesliv. Högskolan i Borås inrättar en open access fond i syfte att stimulera utvecklingen mot, och driva på omställningen till, öppen vetenskap.borås högskola bibliotekarie

Genom fortsatt användande av webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Den här webbplatsen är en helt oberoende privat sida som skall underlätta kunder att hitta närmaste. Vi kan stolt presentera en imponerande kollektion från några av Europas bästa hingstar, både Grand Prix-stjärnor och yngre supertalanger!

Eriksson advokat borås
Arbetsförmedlingen borås lediga jobb
Byggbolag konkurs borås

Ämnet är tvärvetenskapligt och spänner över flera områden som är viktiga för bibliotek och andra informationsförsörjande verksamheter. Dessutom ges möjlighet till egen specialisering genom av valbara kurser. Bibliotekarieprogrammet är en utbildning som bygger på ämnet biblioteks- och informationsvetenskap. Rektor Björn Brorström har tagit beslut att inrätta en open access-fond (OA-fond). Fråga bibliotekarien, behöver du hjälp?

Registrera dina APC:er rätt, har du gjort en artikel öppet tillgänglig genom att betala en författaravgift? Har du lätt att glömma att kolla din studentmejl? Sidnumrering i Word, på Högskolans datorer finns Microsoft Word installerat och för dig som just nu sitter och sliter ditt hår för att få till sidnumreringen i just Word så lugn, det finns hjälp att få!, hej Karin Ekström!

Frösunda gruppboende borås, Borås.SE bibliotek, Arbetsformedlingen.se borås,


Sitemap