Föreläsning ledarskap stockholm


föreläsning ledarskap stockholm

själv. Hur kan vi tillsammans skapa ett tillitsfullt arbetsklimat med relativt små medel? Hon har i flera år coachat människor till livsstilsförändringar inom framförallt viktminskning.

Föreläsningar och utbildningar i ledarskap.
Jag hjälper företag att förbättra sin försäljning och sitt ledarskap.
Efter Torkilds föreläsning har du fått massor av inspiration, skratt och tårar samt konkreta och effektiva metoder för att komma vidare på egen hand.
Som civilekonom, yrkesofficer, utbildare och föreläsare har han arbetat med ledarskap i över 30 år både i Sverige och utomlands.
Han har jobbat med ledarskap i mer än 30 år både i Sverige och internationellt.

Eric är en föreläsare som ståt 12 Oktober, han utmanar de högsta topparna i världen hsb medlemserbjudanden stockholm och är nyss hemkommen från K2 världens tuffaste berg. Om föreläsningen, lARS-eric unestÅHL TRÄNA DIG SJÄLV till ETT BÄttre ledarskap. Våren år 2017 porträtterades han i programserien När livet vänder (SVT) där han berättade om sin livsresa. Under senaste årtiondet har den mentala träningen spridit sig till de flesta samhällsområden, som näringsliv, ledarskap, utbildning och medicin. Ari arbetar idag som talare och mentor åt chefer och ledningsgrupper.

Husqvarna butik i stockholm, Event i stockholm oktober 2018,


Sitemap