Knivskuren skola jönköping


knivskuren skola jönköping

själv är elev på skolan. Enligt lokala medier finns ett stort polispådrag på plats vid skolan. HQ, sD, lO, två elever har skadats i ett knivdrama på skolgården vid en skola i, jönköping.

Rektorn bibliotek malmö film bekräftar också att det handlar om en knivskärning. Polisen fick strax före klockan åtta larm om att en person, beväpnad med en större kniv, befann sig på skolgården. Det hände nu på morgonen, säger rektorn Mats Östholm till. Ansvarig utgivare för : Maria Kustvik, tf nyhetschef för : Nils Gruvebäck, chef för videoredaktionen: Emelie Looyenga, policy. Eleverna ska inte ha fått allvarliga skador. Lagar och regler för våra mediakanaler.

Tidningen Östgöta Correspondenten grundades 1838 av Henrik Bernhard Palmaer. Tidningen, som nu ges ut både på papper och digitalt, har fått sällskap av en rad kanaler och har utvecklats till ett mediehus. Spela upp video igen, iNSTÄllningar, aV,. Så jobbar vi med nyheter. Med bland annat Östgöta Correspondenten, och Linköpings-Posten är Mediehuset Corren Östergötlands största nyhetsförmedlare. Igår skedde en knivattack mot elever i mellanstadiet på en skola i, jönköping, av just en mellanstadieelev.


Sitemap