Sverige göteborg grafiska formgivare


sverige göteborg grafiska formgivare

grafiska gruppens uppdrag är att stötta Göteborgs Stads verksamheter i visuell kommunikation, bland annat genom att formge och producera grafiska original i samarbete med organisationens kommunikatörer. Till innehåll, det grafiskt stilrena är klassiskt och blir aldrig omodernt. Spetskompetens inom bildbehandling, det är viktigt att du snabbt hittar din plats i gruppen och tar ansvar för din del i både enskilt och gemensamt arbete. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Det är därför lätt att hitta något som man själv gillar när man vill köpa tavlor och posters online. Oavsett om det gäller en intern Powerpointpresentation eller ett publikt kampanjkoncept.sverige göteborg grafiska formgivare

I denna lista hittar du tipsen! Arbetsbeskrivning Som grafisk formgivare får du en spännande roll där ditt fokus kommer att vara att formge och producera original för tryck, digitalt och rörligt. Du ingår i företagets grafiska avdelning som producerar marknads- och kommunikationsmaterial.

Cph göteborg
Volvo göteborg personal

Du kan utifrån kommunikationsstrategi och varumärkesplattform ta fram kreativa lösningar för såväl köpta som icke-köpta kanaler. Göteborg, Intraservice och publicerades på den klockan 16:50. Filter results by: Sortera efter: relevans - datum, kontraktstyp, sida 1 av 23 resultat, lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Maila så löser vi det! Vi förutsätter att du behärskar Officepaketet med fokus på Powerpoint och att du kan arbeta i PC-miljö.


Sitemap