Gröna lund insane fastnade


gröna lund insane fastnade

is too tight across the belly or the Haunted House, where it is dark and easy to fall. Enligt Gröna Lund så har det skett ett stopp tidigare i attraktionen Insane. I dag fastnade flera personer högt upp i den 36 meter höga berg- och dalbanan i upp emot tio minuter och attraktionen fick stängas ned. Alla attraktionerna på Gröna Lund har ett säkerhetssystem som slår in när någonting inte är som det ska, för att undvika allvarliga olyckor. Foto: marina nilsson Bild 1. Enligt Gröna Lund stannade attraktionen på grund av att "säkerhetssystemet" slog till, och gjorde det vid en av bromsarna på banan. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Det stämmer, det var en gondol med sju personer i som fastnade. 3, retrieved from " ".

Rekonditionering Bil lund
Åldersgräns alkohol gröna lund

Sedan kommer de att göra en bedömning om huruvida attraktionen kan öppna igen, säger Annika Troselius. Vi har pratat med var och en på plats och kommer att se till att vi kompenserar dem utifrån exakt vad deras behov är, säger Annika Troselius. Berg-och-dalbanan Insane på Gröna Lund i Stockholm fastnade vid 14-tiden i dag och satt fast i cirka 20 minuter. When navigating the course, the trains are free to spin and flip. Ett säkerhetssystem hade slagits på och efter 20 minuter kunde gästerna plockas ner. Hur mådde de i karusellen? Vi fick upp teknisk personal som var där för att försöka lösa problemen och gondolen kunde tas ned på vanligt sätt efter cirka 20 minuter, säger Annika Troselius, informationsansvarig på Gröna Lund. Det får vi se, vi tar alltid ett samtal, vissa mår bra och vill fortsätta åka, andra vill sätta sig ned och ta en kopp kaffe. När man sitter still i en attraktion är man väldigt säker. De tvingades fast längst upp i bergochdalbanan som är 35,5 meter hög och har beskrivits som nöjesparkens läskigaste. Gröna Lunds nya monsterattraktion Insane fortsätter att ha inkörsproblem.

Till startsidan för Svenska Dagbladet. Insane is a roller coaster at, gröna Lund in, stockholm. Annons, insane har fastnat på Gröna Lund. Att säkerhetssystemen slår in är ett tecken på att allt fungerar som det ska, säger Annika Troselius, informationsansvarig på nöjesparken. Insane for several days before reopening the coaster. Gondolen som de satt i kunde tas ned först efter 20 minuter.


Sitemap