Förarbevis båt intensivkurs stockholm


förarbevis båt intensivkurs stockholm

är det fortfarande fantastiskt ute på havet. Du kan antingen vara helt nybörjare eller har lite körvana. Om man ej kan närvara så meddelar du oss och får då kontaktuppgifter till Förhörsförättaren och kan bestämma ny tid med honom. Skulle du inte klara examinationen efter att du genomfört din kurs hos oss, då får du läsa kursen på nytt utan extra kostnad.

Flera orter (2) 5 775 SEK 4 tillfällen Förarintyg Seglarkurs, steg 1 Medborgarskolan Stockholm En kombinationskurs med förarintyget och seglarintyg, steg 1 i ett paket. 03/23/14 Spännande helg, där vi har kurser både i Stockholm och Göteborg. Idag är första vårdagen enligt metrologerna, men vi på båtutbildning har haft vår under en längre tid redan.

Det finns flera olika kurser för att ta förarbevis, allt från helgkurser till intensivkurser. Sjösportskolans intensivkurs består av två dagar och som tillval kan du boka spännande båtpraktik. I effektivt och högt tempo går vi igenom navigation, väjningsregler och säkerhet på sjön. ICC är ett internationellt certifikat, som kan vara användbart om du vill hyra båt utomlands. På intensivkurs.se hittar ni lokala trafikskolor från norr till söder som erbjuder intensivkurser för körkort.

ABC Seglarskola / Båtskola, lär dig ABC i Navigation 1 Förarintyg. Vi har redan fullbokade kurser, men än finns det platser kvar i vår. Våren närmar sig i delar av Götaland VÄderleken smhi. Kaffe, te, frukt och kakor ingår i kursavgiften. Detta är en av våra nya kurser som kommer att finnas i vårt kursutbud väldigt snart! VEM KAN FÅ DEL AV DIN information?


Sitemap