Städarjobb stockholm


städarjobb stockholm

helst vill arbeta det gör de allra flesta när de söker nytt jobb. Först och främst har vi roligt tillsammans sylveniusgatan 1 uppsala allihop, men det är också skönt att veta att man har kollektivavtal och ansvarsförsäkring om något skulle hända.

Oskar 25 årig man från Västerbotten "Hej Jag Heter Oskar Granström och är 24 år gammal. Så kan vi tillsammans gå igenom vad just du behöver hjälp med.

Kundundersökning 26år, antal år av erfarenhet inom branschen. Vi börjar alltid med att hälsa på hemma hos dig. Mesut 39 årig man från Göteborg " Personligt Presentation Här. Vi har över 25 års erfarenhet i branschen och utför städtjänster åt privatpersoner, företag och fastigheter i hela Storstockholm. Logga in, senaste från våra bloggare, hitta lediga jobb via bransch. Jag trivs väldigt bra på Hemfrid. BÖRJA MED ATT boka ETT lyxhotell Stockholm jacuzzi hembesÖK. Stockholm, Göteborg, Västerås, Uppsala och Malmö. Därför har vi gjort det enklare för dig att söka arbete inom ett specifikt område vanligtvis inom en viss radie runt din bostad med vår nya funktion områdessökning. Skapa ditt online CV och låt arbetsgivarna hitta dig. Vårt mål är att ha så nöjda kunder som möjligt. Bemanningsbolagen är ofta i behov av personal.

Schyssta villkor, kollektivavtal och ansvarsförsäkring. Hos oss kan du läsa vilka yrken de olika bemanningsbolagen inriktar sig mot och hur du gör för att kontakta dom. Utvärdering av städningen, vi arbetar utifrån ett miljöledningssystem och är certifierade enligt ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 samt ohsas 18001:2007. Sanna 34 årig kvinna från Södermanland "Är en social och utåtriktad person som har lätt att få konta.". Är ett komplett städbolag med över 250 engagerade medarbetare som sätter dig och miljön i fokus!


Sitemap