Ordförande stadsbyggnadsnämnden stockholm


ordförande stadsbyggnadsnämnden stockholm

det arbetet, säger stadsbyggnadsdirektör Anette Scheibe Lorentzi. Det är också roligt att vi slog rekord i antalet röster, säger juryns ordförande stadsbyggnadsborgarrådet Roger Mogert. Den är till synes enkel men med finess, den tar plats utan att dominera Modellvillan vann till slut tävlingen överlägset med över 4 600 av de 10 275 rösterna. Av de tio finalisterna som juryn gallrat fram har stockholmarna nu röstat fram vinnaren av 2017 års pris: Modellvillan. För att klara detta vill vi involvera stockholmarna. Priset delades ut av juryns ordförande stadsbyggnadsborgarrådet Roger Mogert vid en ceremoni i Stockholmsrummet, Kulturhuset, den 1 juni, 2017. I byggnaden finns en tydlig koppling mellan såväl det gamla och det nya, som skalorna i omgivningen. Vi är väldigt hedrade över att stockholmarna har valt Modellvillan som Årets Stockholmsbyggnad, säger Ola Göransson, partner och ansvarig arkitekt på Arkitema Architects.

Stockholms stads förtroendemannaregister eValdordförande stadsbyggnadsnämnden stockholm

Ordförande stadsbyggnadsnämnden stockholm
ordförande stadsbyggnadsnämnden stockholm

Kryssning stockholm-tallinn-st petersburg
Hotell clarion stockholm spa
Digital marknadsföring stockholms universitet
Stockholms centrala spår 14

Att Modellvillan får Stockholmarnas eget arkitekturpris är extra roligt. Modellvillan fick sitt pris i form av en graverad plakett i brons föreställande tornet på Stadshuset i Stockholm. Rösterna fördelades enligt följande: Byggnad. För åttonde året i rad arrangerar Stockholms stad tävlingen Årets Stockholmsbyggnad. Anja bor i Södra Prästholm utanför Råneå och jobbar till vardags som lärare på Råneskolan. De tio finalisterna som presenterades av juryn fick tillsammans 10 275 röster. . Det är en värdig vinnare ett vackert hus som fint smälter in i omgivningen. Tanken med tävlingen är att skapa engagemang för det moderna Stockholm och att uppmuntra till diskussion om hur vi vill att vår huvudstad ska.ordförande stadsbyggnadsnämnden stockholm

105 35 stockholm Telefon: E-post: Visa alla.
Stockholm Konst Stockholm konst arbetar med nya offentliga verk till gator, parker, bostadsområden och torg, och med inköp av konst som placeras på arbetsplatser, daghem, skolor och äldreboenden.
På så sätt utökas ständigt stadens konstsamling.


Sitemap