Nybyggnad stockholm villor


nybyggnad stockholm villor

(2016-17) då mängder. Nyproduktion Välkommen till detta rymliga nyproducerade tvåplanshus av parhusmodell om totalt 300 kvm. Med högt och fritt läge och utsikt över Hotellviken i attraktiva Rösunda ligger denna fantastiska villa endast några få meter från vattnet med. Friköpt radhus i populära Mariekäll om hela 192 kvm i bruksarea. Gediget timmerhus från 1969 på 51 kvm med en separerad källarvåning på ytterligare 30 kvm, för dig som vill.

Huset har härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning med. Acccepterat pris 6950.000. Nyproduktion, helt nybyggd Fiskarhedenvillan Hustyp Tidlös 01 med stor altan utmed hela långsidan.

4 dagar Välkommen till ett ett mysigt och charmigt hus med en fantastisk renoveringsmöjlighet för att skapa ett eget drömboende i eftertraktade Långbro som. Läs mer, jag förstår, bostadssökaren, med bostadssökaren får du mail när det kommer upp nya fastigheter som matchar den profil du anger. Varmt välkomna till Eriksvik och denna perfekta familjevilla med högt i tak och utsökt läge. Med högt och insynsskyddat läge på en lugn återvändsgata på Solsidan ligger denna väldisponerade familjevilla från 1972 om totalt 264 kvm. Villa med stor potential där mycket är påkostad under de senaste åren. Ny relaxavdelning år 2014. Förnamn, efternamn, e-postadress, mobiltelefon, jag vill vara del av värdekollen. Lugnt barnvänligt område nära förskolor, skolor, buss, motionsspår finns här en mycket praktisk och renoverad 1,5 plans villa.nybyggnad stockholm villor

Har du någon gång hittat ett hus som du blivit förälskad i? Bland våra hus och villor till salu finns alla möjliga sorters drömhus. Allt från villor med historia i lantliga idyller, till. Vi på afab Bygg i Uppsala utför nybyggnad av fritidshus och villa i Uppsala med omnejd. Vi har flera samarbetspartners och erbjuder dig en helheltslösning.

Whatsup stockholm, Skinnjackor stockholm gamla stan, Hotell Esplanade stockholm,


Sitemap