Vvs jour uppsala


vvs jour uppsala

akut problem, ring oss i Uppsala vi svarar dygnet runt. Då hjälper vi till! Våra servicebilar är mycket välutrustade med verktyg och reservdelar, och om vi saknar just din del så har vi specialavtal med våra leverantörer att få besöka deras lager på obekväma tider. Vårt arbetsområde är Stockholms och Uppsala län och vi utgår ifrån Sollentuna där vi har vårt kontor. Vi är certifierade och har fullt utrustade servicebilar. Enrique sitter fortfarande i servicebilen varje dag och gör jourutryckningar alla tider på dygnet. Första året var han ensam anställd som rörmokare och jobbade i princip dygnet runt. Servicebilar som rullande lager, alla våra servicebilar är fullt utrustade med både de senaste verktygen och komplett lager för alla sorters fel som kan uppstå ute hos våra kunder. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Heltäckande VVS-företag med bred kompetens 24 Rör Jour AB är en del.

Genom att anlita proffs kan du vara säker på att stoppet blir helt löst, och rören helt rensade vilket förebygger att stoppet inte kommer tillbaka. Under jouren löser vi ett akut problem. Efter bara en månad kunde Enrique flytta kontoret från sin lägenhet till riktiga lokaler. Läs mer om hur man själv kan förhindra stopp i avloppet här. 24 Rör Jour jobbar nu engagerat med uppföljningar och löpande utvärderingar av montörernas arbeten för att försäkra sig om nöjda kunder. Tveka inte att ringa oss direkt om du behöver rörjour, en skada som inte blir åtgärdad snabbt, kan snabbt bli en omfattande skada!

VVS - jour och rörjour med certifierade rörmokare i Stockholm Om 24 Rörjour, vVS - jour, rörjour, rörmokare i Stockholm och

Blåsenhus uppsala mottagning
Möbler bortskänkes uppsala
Hyrbil minibuss uppsala


Sitemap