Avgångar umeå


avgångar umeå

vänligen kontakta: SAS pressjour. Informationen uppdateras var femte minut. Umeå är en viktig destination för oss och därför är vi mycket stolta över att presentera vår satsning på fler flygningar till Umeå. Ta kontakta med oss för mer information! Swedavia har således inget ansvar för de följder som kan uppstå med anledning av eventuella felaktigheter i de publicerade uppgifterna.

Kontrollera med flygbolaget vad som gäller för resan. Swedavia kan därför varken ansvara för informationens korrekthet eller för att informationen är uppdaterad vid varje enskilt tillfälle.

SAS investerar i Umeå och öppnar en ny direktlinje mellan Umeå och Göteborg. Under förra vintern flög SAS den här linjen på söndagar och tack vare stort intresse kommer nu linjen tillbaka på fredagar och söndagar. Nya avgångar söndagar, stockholm Umeå 15:25 16:30, umeå Göteborg 16:55-18:25. Vi förfogar över 20 lastbilar, 21växelflak, 48trailers och tre hjullastare och fyra truckar. Tidtabell, nya avgångar fredagar, stockholm Umeå 13:45 14:50, umeå Göteborg 15:45 17:10. Samtidigt utökas antalet avgångar mellan. Försäljningen till de nya avgångarna startar idag. Göteborg Umeå 17:40 19:05, ny avgång lördagar, umeå Stockholm 09:00 10:00. Vi bedriver trafik mellan Norrbotten, Västerbotten till Västra Götalandslän. SAS har även beslutat att öka antalet avgångar mellan Umeå och Stockholm på fredagar, lördagar och söndagar för att möta kundernas behov om fler avgångar i anslutning malmö universitet program till helgerna. Detta tack vare en stigande efterfrågan och intresse från både privatresenärer och affärsresenärer.

avgångar umeå


Sitemap