Rikshem bostadsrätter uppsala


rikshem bostadsrätter uppsala

kommer detta område innehålla cirka 2 000 bostäder, ett mindre centrum, kontorsverksamhet, skola samt härliga grön- och rekreationsytor. Detta är ett perfekt boende för dig som studerar i Uppsala eller bara vill ha de bekvämligheter som nyproduktion ger i ett city- och naturnära läge. I Västra Blombacka i Södertälje påbörjade vi en renovering och tillbyggnation under oktober 2016. Rikshem bygger nu 101 stycken ljusa bostäder längs med Bruno Liljeforsgatan med inflyttning under våren 2017. Under 2016 påbörjade vi renoveringen av fem hus i området Hageby i Norrköping. För att ansöka om studentlägenheter respektive seniorbostad behöver du vara antagen till eftergymnasiala studier respektive vara över 55 år utan hemmavarande barn. I början av 2016 stod de 48 karta lunds centralstation nya lägenheterna i fastigheten på Plutogatan 9 i Ödåkra färdiga för inflyttning. Använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse.

Rikshem is one of Swedens largest private property companies.
Our business concept involves offering and developing residential properties and properties for public use in selected municipalities in Sweden.
Hyresvärd: Rikshem; Inflyttning: ; Sista anmälningsdag: 23:59;.
Uppsala, Gamla Uppsala-Nyby 1 rum 25 m 5 891.

Volvo auktoriserad verkstad uppsala
Nordea uppsala kontanthantering

Samtliga hyreslägenheter kan ansökas av dig som fyllt. Våra bostäder på Ektorpsgatan byggdes för cirka 50 år sedan och är i behov av större renoveringar. Längs Råbyvägen i Gränby, Uppsala, skapar vi tillsammans med andra fastighetsägare en helt ny del av Gränby. I september 2015 tog Rikshem tillsammans med Halmstad kommun det första spadtaget för nyproduktion av äldreboendet Harplinge i Halmstad. I området Blomstergården, Karlslund, planerar vi en ny stadsdel tillsammans med Östersunds kommun och Östersundshem. Boendet invigdes i november 2015. Läs mer, jag förstår. Charmen från de gamla byggnaderna har bevarats samtidigt som lägenheterna har totalrenoverats med genomgående hög standard och effektiv planlösning. Syftet med projektet är att hitta nya och snabbare vägar till fler hem.


Sitemap